Від опозиції до влади – різниця є


У зв'язку з перемогою на виборах в Грециії партії так званого лівого напрямку, дехто з ватної тусовкі раптом повстав духом та необгрунованно зрадів.

Ще б пак – перемогу одержав колишній комуняка, "бальшой любитель путіна", який не раз лякав пересічних громадян заявами про вихід з Европейского Союзу та приєднанням до союзу "тайожному".

Але одна справа волати про різні єпатажні речі, коли ти намагаешься з опозиціі переползти до влади, інша річ – здобувши владу і, разом з нею, відповідальність за велику європейську країну, діяти.

Так що з перших же кроків у новому статусі, та, навіть раніше, переможець рванув зовсім не росії, а до того самого ЕС по гроші. І ріторика його вже не така агресивна, прямо на очах з лівого він стає таким собі поміркованим. І вже заявив, що його висловлювання щодо ветування Грецією санкцій проти росії дехто не так зрозумів і що нічого такого він не мав на увазі.

Так що раджу ватникам не дуже розпалюваться (це, до речі може привести до пожежі, особливо небезпечної для виробів з вати) щодо підримки з боку нормальніх країн.

Ваша лінія підтримки – це Північна Корєя, Венєсуела та декілька островних країн. І це – надовго. З іншого боку вони зможуть навчити вас виживанню за умовами санкцій і глобального дефіциту.

P.S. нагадую, що сьогодні день підтримки української мови в ЖЖ. По можливості пишемо українською. 🙂

Якщо у вас з'явилось непереборне бажання додати мене в друзі, тиць сюди. :))))
Щановне панство! Аби не бути відразу забаненим і не бігати потім с жалобними воланнями про поганого мене, велике прохання перед тим, як створити першій коментар, витратити трохи часу і ознайомитись з верхнім постом і правилами блога у ньому, що, безперечно, стане на нараді справі
взаєморозуміння  і запобігне непотрібним образам. Заразом дізнаєтеся, хто я і почому чому. Щиро дякую!

233 Views;

0 Replies to “Від опозиції до влади – різниця є”

  1. Аноним

    Не дуже добре можу українською мовою писати, не маю досить практики, бо вже сорок рокiв як залишив Україну 🙂 Але усе написане пiдтримую!

  2. Аноним

    Шляхом інтриг психічно хворий Путін домігся, що його обрали головним лікарем по палаті на новий термін. Насамперед він скасував санітарів, галоперидол і холодний душ. Маргуліс уважно заніс в карту всі укази і обіцяв подумати, але штепсель не повернув. Палата у нас велика, – оголосив Путін в тронній промові, ставши на табуретку, – а порядку в ній немає, хоча все схоплено. Що стосується решіток на вікнах, панове, знімати їх рано, вони, виявляється, не від нас, а від зовнішніх. Міністр внутрішніх ідею підтримав й обіцяв не кусатися до вечора, а там подивимося. І тут поверхом нижче, у відділенні уповільненої, клієнтів прорвало на бунт. Яструби навколо Путіна піднеслися, відчувши шлях до зірок, і взялися відгвинчувати ніжки, так що гасло “Матраци на підлогу!” – чи не психоделічна поезія, а мем суворої реальності. Втім, Путін спокійний: опалювач Тихон готує спецоперацію, я в курсі. А що Маргуліс? Він замкнувся в більярдній і готує доповідь для лузерів – про те, що все менше Наполеонів і все більше головлікарів. Справжня епідемія, стаціонари переповнені. Цитата про патріотизм: “Тепер модно лізти на стінку, а адже раніше її відсували на дев’ять метрів”. До речі, ви помітили, що телепрограми на завтра нікого не цікавлять? У людях немає справжньої віри.

  3. Аноним

    А чого лишень сьогодні? Я з нового року перейшов на спілкування в інтернеті виключно українською. В моєму місті мені вдосталь спілкування російською, а тренувати навички володіння різними мовами ніколи не зайве. В твоєму тексті дуже помітно, що зазвичай ти друкуєш російською, постав перевірку чи просто пройдись очима по тексту 🙂 Щодо Греції – очікувано, але треба подивитись як воно далі буде, зараз зарано кричати “Ха!”. Ці ледацюги самі врешті решт прийдуть до висновку, що реформи необхідні та треба працювати і працювати, як і їх сусіди. Ба, залишили їх без п’ятнадцятої зарплати, утютю… Скільки років чую про Грецію, а все скаржаться

  4. Аноним

    Дякую за такі новини! А то вже різні думки лізли в голову… Просто після мого відвідування Греції особисто в мене враження таке, що греки такі… не дуже працьовиті, скажімо так. Сидять цілими днями в кафе- і це не метафора, дійсно з ранку до ранку відкриті кафешки, вільних місць майже нема, і улюблена таема тема для розмов- ЕС, як все погано, і Меркель така-сяка.

      • Аноним

        ну для відпочинку- так)) Але треба ж десь гроші заробляти, і на відпочинок також. Я, наприклад, без грошей жити не навчилась. Еквівалент обміну. А греки, як на мене, хочуть нічого не робити, а гроші щоб хтось платив. (Ну хто ж цього не хоче?) Як у казці про Ємелю.

    • a_s_k_e_t

      Тільки не зрозуміло, за рахунок чого? Можливо, мова йде про те, що россія збудує АЄС, а кошти за це їй будуть сплачувать із часом. Тобто не не є кредит, а, скоріше розстрочка.

    • Аноним

      Ну, поки що не надасть, а лишень “розгляне питання”. До того ж, навіть отримавши кредит від Росії, греки все одно будуть набагато більше залежати від європейської економіки. P.S. Нещодавно Путін пробачив 32 мільярди боргу кубинцям. Але це не зупинило зближення Куби з Штатами.

Добавить комментарий

Войти в один клик через соцсеть: